Echt iets voor mensen kunnen betekenen op de momenten dat zij dat nodig hebben, dat is wat een baan bij Eurocross omvat. Of dat nou als hulpverlener aan de telefoon is of als medewerker bij een van de ondersteunende afdelingen. Wat we gemeen hebben is onze passie voor het helpen van een ander. Dat is wat ons kenmerkt.

Vacatures

Teamleider International Assistance
De beste hulpverlening bieden aan mensen op het moment dat het er echt toe doet, waar ook ter wereld. Dat is wat wij doen. Als teamleider binnen Assistance ben je er – samen met jouw 10 collega teamleiders – verantwoordelijk voor dat wij dit waar maken en dat jouw team hulpverleners onze klanten een excellente klantbeleving bieden. Elke teamleider is verantwoordelijk voor een eigen vakgebied, in dit geval is dat medisch-reis.  Je bent teamleider van één van de drie International Assistance (IAS) teams en in die rol verantwoordelijk voor de resultaten en de ontwikkeling van dit team. Je haalt het beste in de hulpverleners en het team naar boven, bent resultaatgericht, kunt goed luisteren en toont eigenaarschap.
Krijg je energie van het werken in een (internationale) dynamische omgeving waarin de klant 24/7 centraal staat? Kijk dan voor meer informatie op werkenbijAchmea.nl.

Hulpverlener Vehicle Assistance
Als hulpverlener bij Vehicle Assistance ben jij het eerste aanspreekpunt voor een klant in nood die met zijn voertuig is gestrand in Nederland. Je organiseert zelfstandig de hulpverlening, zoals het inzetten van bergingsbedrijven en het op weg helpen van de berijder conform de (polis)voorwaarden. Een doortastend en slagvaardig optreden is hierbij van belang; de klant vertrouwt immers op jouw kundige begeleiding. Je moet je kunnen inleven in de situatie van de klant, de verwachtingen kunnen managen, begrip tonen én ervoor zorgen dat de klant zich ontzorgd voelt. We zijn op zoek naar medewerkers die flexibel inzetbaar zijn en minimaal 24 uur per week als telefonisch hulpverlener aan de slag willen. Meer informatie vind je op de websites van Young Capital, Adecco en Randstad

Arts alarmcentrale
Per 1 april 2024 start jij als arts op onze alarmcentrale waar jouw aandacht uitgaat naar medische hulpverlening in het buitenland. Je helpt mensen die zich in het buitenland bevinden en daar ziek zijn geworden of een ongeval hebben gehad. Dat doe je op afstand, vanuit Leiden. Je geeft medisch advies én adviseert over de juiste zorg ter plaatse. De alarmcentrale regelt medisch vervoer terug naar het thuisland. Het team waar je onderdeel van bent, bestaat uit meerdere artsen en verpleegkundigen. In de dagelijkse werkzaamheden heb je contact met artsen/specialisten in het buitenland. Ook overleg je intern met de hulpverlenende collega’s die een klant te woord staan. Het kan voorkomen dat je een avonddienst en/of een dag/avond in het weekend werkt. Deze basisarts vacature is geschikt voor een arts met klinische werkervaring én talenkennis. Bekijk de hele vacature op de website van BKV Jobs.

Hulpverlener Vehicle Assistance International
Bij Eurocross maak je als internationale hulpverlener het verschil in het contact met de klant. Iedere dag opnieuw ontzorg je mensen in onzekere situaties. In het buitenland kan er altijd wat mis gaan, en het is belangrijk dat je dan goed geholpen wordt. Je treedt op als nationaal en internationaal hulpverlener voor technische problemen en bent het visitekaartje van onze opdrachtgevers. Een doortastend optreden is hierbij van belang: de klant vertrouwt namelijk op jouw kundige begeleiding. Hierbij hoort ook dat je goed bent in het managen van verwachtingen. Je moet je kunnen inleven in de situatie van de klant, begrip tonen én ervoor zorgen dat je de klant ontzorgt. We zijn op zoek naar medewerkers die flexibel inzetbaar zijn voor 24, 28 of 32 uur per week. Je kunt ingeroosterd worden tussen 6.00 en 23.00 en van maandag t/m zondag. Alle medewerkers binnen het Vehicle Assistance International (VAI) team hebben een gecombineerde functie waarin je verantwoordelijk bent voor zowel de nationale als internationale hulpverlening. Meer informatie vind je op de site van Randstad.

Technisch beheerder (Azure)
Als alarmcentrale zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Dat betekent dat onze systemen dat ook moeten zijn. Als Technisch Beheerder ben jij de sleutelfiguur die ervoor zorgt dat onze computersystemen en netwerken altijd soepel draaien, waardoor bedrijfsprocessen ongestoord kunnen doorgaan. We hebben een kleine IT organisatie bij Eurocross, dat zorgt ervoor dat jouw functie zeer breed is.  Zowel netwerk-, systeem- als ook applicatiebeheer vallen binnen je functie. Het primaire aandachtsgebied ligt in dit geval op systeembeheer en Azure. Meer weten? Kijk dan op werkenbijAchmea.nl.

Technisch beheerder (Netwerk)
Vanuit de IT-organisatie supporten we zo’n 450 medewerkers. En we beheren zo’n 200 servers. Op dit moment zijn we druk bezig met de transitie naar Azure. De ambitie is om over een paar jaar alles gemigreerd te hebben. Maar naast de nieuwe wereld, hebben we ook nog te maken met de oude wereld. De medische gegevens van onze klanten moeten 15 jaar bewaard worden. Deze gegevens kunnen we niet migreren en zullen dus nog een heel aantal jaar beheerd moeten worden. Deze diversiteit maakt het uitdagend, maar ook interessant om als Technisch Beheerder aan het werk te zijn.  Onder deze functie valt zowel netwerk-, systeem- als ook applicatiebeheer. Het primaire aandachtsgebied ligt in dit geval op systeembeheer en netwerken. Meer informatie op werkenbijAchmea.nl.