Echt iets voor mensen kunnen betekenen op de momenten dat zij dat nodig hebben, dat is wat een baan bij Eurocross omvat. Of dat nou als hulpverlener aan de telefoon is of als medewerker bij een van de ondersteunende afdelingen. Wat we gemeen hebben is onze passie voor het helpen van een ander. Dat is wat ons kenmerkt.

Beste werkgever

Eurocross heeft het 3 sterren Beste Werkgeverskeurmerk! Elk jaar wordt een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek uitgevoerd. De scores die hier afgelopen jaar uit kwamen, gebaseerd op de zes elementen werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent, stijgen ver boven het gemiddelde van de branche zakelijke dienstverlening uit. Kom jij werken bij een beste werkgever?

Vacatures

Technisch Beheerder
We zijn op zoek naar een service- en resultaatgericht Technisch Beheerder. Als Technisch Beheerder draag je de verantwoordelijkheid voor het correct functioneren van computersystemen en netwerken binnen onze organisatie. Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent servicegericht, klantgericht en resultaatgericht. Meer informatie op werkenbijAchmea.nl.