Echt iets voor mensen kunnen betekenen op de momenten dat zij dat nodig hebben, dat is wat een baan bij Eurocross omvat. Of dat nou als hulpverlener aan de telefoon is of als medewerker bij een van de ondersteunende afdelingen. Wat we gemeen hebben is onze passie voor het helpen van een ander. Dat is wat ons kenmerkt.

Beste werkgever

Eurocross heeft het 3 sterren Beste Werkgeverskeurmerk! Elk jaar wordt een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek uitgevoerd. De scores die hier afgelopen jaar uit kwamen, gebaseerd op de zes elementen werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent, stijgen ver boven het gemiddelde van de branche zakelijke dienstverlening uit. Kom jij werken bij een beste werkgever?

Vacatures

Trafficmanager
Wij zijn op zoek naar een ervaren Trafficmanager! Ervaring met Microsoft, Excel, en WFM-telefoniesoftware (Verint, Avaya en PowerBI) is een pré. Als Trafficmanager ben je binnen Eurocross in Leiden dagelijks verantwoordelijk voor de optimale afstemming tussen werkstromen, inzet van personeel, werkplekken en infrastructuur op de alarmcentrale. Ga voor de vacature naar Randstad, Adecco of Young Capital.

Medewerker Internationale Hulpverlening
De beste hulpverlening bieden op het moment dat het er echt toe doet, waar ook ter wereld. Bij Eurocross staan we 24 uur per dag klaar om mensen te helpen. We luisteren en zorgen voor een oplossing. Ben jij op zoek naar een inhoudelijke en uitdagende baan en wil je deel uitmaken van een hecht team? Dan is dit jouw kans.
Wij zijn een wereldwijd opererende alarmcentrale. Ons hoger doel is: “Wij zorgen voor zekerheid in onzekere situaties. Altijd en overal.” Wij helpen met betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Het betekent ook dat werknemers van Eurocross met hart en ziel hun werk doen.
Hulp verlenen vraagt om vakmanschap. Iedere hulpverlener wordt uitgedaagd zijn/haar talenten optimaal te benutten om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Belangrijk hierbij is de persoonlijke verbinding maken. Deze combinatie noemen wij ook wel “Vakmanschap met hart en ziel”. Ga voor de vacature naar Randstad, Adecco of Young Capital.

Klachtencoördinator/transportschadeclaimbehandelaar
Wij zoeken een klachtencoördinator/transportschadeclaimbehandelaar! Bij een klacht of een transportschadeclaim kom jij direct in actie. Je houdt daarbij de belangen van onze klant, de opdrachtgever en Eurocross in balans. Ook weet je feedback van de klant te vertalen naar de betrokken afdelingen met als doel continu verbeteren.
Het is een fulltime functie, maar kan ook door twee parttimers ingevuld worden. Enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie bij één van onze partners Young Capital of Randstad.