Echt iets voor mensen kunnen betekenen op de momenten dat zij dat nodig hebben, dat is wat een baan bij Eurocross omvat. Of dat nou als hulpverlener aan de telefoon is of als medewerker bij een van de ondersteunende afdelingen. Wat we gemeen hebben is onze passie voor het helpen van een ander. Dat is wat ons kenmerkt.

Vacatures

Hulpverlener nachtdiensten
Bij Eurocross staan we 24 uur per dag klaar om mensen te helpen. We luisteren en zorgen voor een oplossing. Niet alleen in het buitenland, maar ook binnen Nederland. Zit je in minimaal het 2e jaar van een universitaire geneeskunde opleiding en ben je op zoek naar een inhoudelijke bijbaan én wil je wel 1 nacht in de week werken, dit is je kans! In de nacht ben jij beschikbaar voor onze personenalarmering. Dat houdt in dat jij voor onze alarmeringsklanten ’s nachts klaar staat. Wanneer zij op de alarmknop drukken is het jouw taak om te bepalen wat voor hulp zij nodig hebben. Op basis daarvan schakel jij hulp in. Verder heb je chatgesprekken met mensen die medische vraagstukken hebben, zowel binnen Nederland als in het buitenland. Meer weten? Kijk dan op Randstad.nl.

Propositiemanager Medisch Service Center
Hoe houden we de zorg toegankelijk en betaalbaar? Hoe kunnen we de zorgvraag versnellen? Voorkomen we verstopping bij ziekenhuizen? En lossen we het personeelstekort in de zorg op? Maatschappelijke en economische vraagstukken die dagelijks het nieuws halen en waar wij onze verantwoordelijkheid in nemen. Wij geloven in Zorg op Afstand en zoeken daarom een Propositiemanager Medisch Service Center. Als Propositiemanager ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van kansen in het Zorg Op Afstand domein naar concrete diensten en proposities; specifiek binnen Remote Patient Monitoring en E-health.
Dit doe je samen met verschillende collega’s van Eurocross en Zilveren Kruis. Jij zorgt ervoor dat de nieuwe proposities optimaal aansluiten op de behoefte van de klant, zorgaanbieders en de markt. Natuurlijk houd je daarbij rekening met de strategie van Eurocross, Zilveren Kruis en Achmea. Op deze manier draag je bij aan de digitalisering van de zorgmarkt. Meer weten over deze vacature? Kijk dan op werkenbijAchmea.nl.

Product Owner Online Dokter
Ben jij een enthousiaste organisator die energie geeft aan en krijgt van het ontwikkelen van mooie online producten? Dan is onze nieuwe functie van Product Owner Online Dokter wat voor jou. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor het implementeren en doorontwikkelen van de online dokter dienst. Aan jou de taak de bestaande apps te integreren in samenwerking met een nieuwe leverancier.  Naast het integreren van bestaande functionaliteiten is het ook de ambitie deze uit te breiden.
Je gaat intensief samenwerken met de zorgverzekeraars, de collega’s van Eurocross, de bouwers van de online dokter app (front & back) en andere 3e partijen. Jij bent het aanspreekpunt, motivator en de sparringpartner voor betrokkenen. Bewaart het overzicht op de lopende werkzaamheden en wijzigingen, onderhoudt en prioriteert de backlog. Het moge duidelijk zijn dat je stakeholders managen jouw eerste prioriteit is! Meer weten? Kijk dan op werkenbijAchmea.nl.

Teamleider Home & Business Assistance
Wil jij als onze nieuwe Teamleider Home & Business Assistance bijdragen aan het bieden van de beste hulpverlening op momenten die er echt toe doen? Als teamleider binnen Assistance ben je er – samen met jouw 10 collega teamleiders – verantwoordelijk voor dat jouw team met hulpverleners onze klanten een excellente klantbeleving biedt. Elke teamleider is verantwoordelijk voor een eigen vakgebied en jij bent dat voor Home & Business Assistance. Samen met één collega teamleider ben je verantwoordelijk voor de resultaten en ontwikkeling van dit onderdeel. Jouw team staat klaar voor klanten die via hun personenalarmering een noodsignaal doorgeven of bellen. Vanuit hier zorgt jouw team voor de juiste vervolgstap om deze klanten zo snel mogelijk te helpen. Daarnaast ondersteunt jouw team onze opdrachtgevers die 24/7 bereikbaar willen of moeten zijn, maar daar niet altijd voldoende capaciteit voor hebben.
Ben jij onze nieuwe inspirerende en motiverende teamleider? Kijk dan snel voor meer informatie op werkenbijAchmea.nl.

Telefonisch hulpverlener
We zoeken hulpverleners! Kom jij werken op onze afdeling International Assistance of Vehicle Assistance? Als telefonisch hulpverlener International Assistance help je mensen die tegen een medisch of reisprobleem aanlopen in het buitenland. Als telefonisch hulpverlener Vehicle Assistance help je klanten met autopech in Nederland. Voor onze klanten zijn we 24/7 bereikbaar. Werken op onze alarmcentrale betekent dan ook dat je in een dynamische omgeving terechtkomt. Je start als uitzendkracht, maar bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Is je interesse gewekt en ben je communicatief vaardig en flexibel inzetbaar? Lees dan verder op de websites van uitzendorganisaties Randstad, Adecco en Young Capital.

Systeem- en netwerkbeheerder
We zijn op zoek naar een service- en resultaatgericht Technisch Beheerder. Als Technisch Beheerder draag je de verantwoordelijkheid voor het correct functioneren van computersystemen en netwerken binnen onze organisatie. Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent servicegericht, klantgericht en resultaatgericht. Meer informatie op werkenbijAchmea.nl.