Echt iets voor mensen kunnen betekenen op de momenten dat zij dat nodig hebben, dat is wat een baan bij Eurocross omvat. Of dat nou als hulpverlener aan de telefoon is of als medewerker bij een van de ondersteunende afdelingen. Wat we gemeen hebben is onze passie voor het helpen van een ander. Dat is wat ons kenmerkt.

Vacatures

Zomerbaan: Medewerker Internationale Hulpverlening
Ben jij op zoek naar een baan met inhoud met een goed salaris en wil je deel uitmaken van een hecht team? Ben je klaar om de professionele hulpverlener in jezelf te ontdekken en ben je stressbestendig? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Als hulpverlener op de alarmcentrale ben jij het eerste aanspreekpunt voor een klant die problemen in het buitenland ervaart. We zoeken collega’s voor de periode mei/juni t/m eind augustus, met mogelijk verlenging tot oktober en kans om door te stromen als hulpverlener binnen Eurocross. Je kunt ingezet worden voor medische- en reishulpverlening of voor internationale pech- en ongevalshulpverlening. Klanten bellen over problemen die soms klein, maar soms ook heel impactvol en groot zijn. In deze functie is jouw belangrijkste taak om de klant op te vangen en de emotie van de klant de ruimte te geven zonder dat dit ten koste gaat van een duidelijke informatieverstrekking die nodig is om de juiste hulpverlening te kunnen bieden. Word jij enthousiast van deze vacature en heb je wat nodig is om als medewerker internationale hulpverlening aan de slag te gaan? Kijk dan voor meer informatie op Randstad.nl, YoungCapital.nl, Unique.nl of Jobboost.nl.

Technisch beheerder (Netwerk)
Vanuit de IT-organisatie supporten we zo’n 450 medewerkers. En we beheren zo’n 200 servers. Op dit moment zijn we druk bezig met de transitie naar Azure. De ambitie is om over een paar jaar alles gemigreerd te hebben. Maar naast de nieuwe wereld, hebben we ook nog te maken met de oude wereld. De medische gegevens van onze klanten moeten 15 jaar bewaard worden. Deze gegevens kunnen we niet migreren en zullen dus nog een heel aantal jaar beheerd moeten worden. Deze diversiteit maakt het uitdagend, maar ook interessant om als Technisch Beheerder aan het werk te zijn.  Onder deze functie valt zowel netwerk-, systeem- als ook applicatiebeheer. Het primaire aandachtsgebied ligt in dit geval op systeembeheer en netwerken. Meer informatie op werkenbijAchmea.nl.