Echt iets voor mensen kunnen betekenen op de momenten dat zij dat nodig hebben, dat is wat een baan bij Eurocross omvat. Of dat nou als hulpverlener aan de telefoon is of als medewerker bij een van de ondersteunende afdelingen. Wat we gemeen hebben is onze passie voor het helpen van een ander. Dat is wat ons kenmerkt.

Beste werkgever

Eurocross heeft het 3 sterren Beste Werkgeverskeurmerk! Elk jaar wordt een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek uitgevoerd. De scores die hier afgelopen jaar uit kwamen, gebaseerd op de zes elementen werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent, stijgen ver boven het gemiddelde van de branche zakelijke dienstverlening uit. Kom jij werken bij een beste werkgever?

Vacatures

Telefonisch hulpverlener
We zoeken hulpverleners! Kom jij werken op onze afdeling International Assistance of Vehicle Assistance? Als telefonisch hulpverlener International Assistance help je mensen die tegen een medisch of reisprobleem aanlopen in het buitenland. Als telefonisch hulpverlener Vehicle Assistance help je klanten met autopech in Nederland. Voor onze klanten zijn we 24/7 bereikbaar. Werken op onze alarmcentrale betekent dan ook dat je in een dynamische omgeving terechtkomt. Je start als uitzendkracht, maar bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Is je interesse gewekt en ben je communicatief vaardig en flexibel inzetbaar? Lees dan verder op de websites van uitzendorganisaties Randstad, Adecco en Young Capital.

Systeem- en netwerkbeheerder
We zijn op zoek naar een service- en resultaatgericht Technisch Beheerder. Als Technisch Beheerder draag je de verantwoordelijkheid voor het correct functioneren van computersystemen en netwerken binnen onze organisatie. Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent servicegericht, klantgericht en resultaatgericht. Meer informatie op werkenbijAchmea.nl.