Heeft u medewerkers die op korte termijn naar het buitenland moeten reizen of is er sprake van werkzaamheden waarbij afstand houden geen optie is? Wij kunnen u daarbij helpen.

In samenwerking met een van onze partners maken wij het mogelijk om snelle en professionele coronatesten aan te bieden voor u en uw werknemers. Het afnemen van de testen wordt uitgevoerd door medisch personeel op een door u verzochte locatie of bij onze partner te Rotterdam. Testen in het buitenland behoort ook tot een van de mogelijkheden.

Wanneer uw medewerkers naar het buitenland moeten reizen, bieden wij op korte termijn de juiste test. De eisen wat betreft het soort coronatest en de tijdsduur die tussen de negatieve testuitslag en de reis mag zitten, kan verschillen per land. Wij kunnen u hierin adviseren. Ook zorgen wij altijd voor het leveren van de juiste documentatie voor het betreffende land, zodat uw medewerkers zonder zorgen kunnen vertrekken.

Wat we doen
We zorgen ervoor dat bij uw medewerkers snel en professioneel de juiste coronatest wordt afgenomen. Dit kan op elke locatie in Nederland, bij onze partner in Rotterdam of zelfs in het buitenland. Wij bieden de standaard PCR-test, de sneltest SARS-CoV-2 en de serologische antilichamen test.

Onze meerwaarde voor u en uw werknemers

  • Maatwerk voor specifieke reisbestemmingen of werksituaties
  • Deskundig advies
  • Betrouwbaar resultaat
  • Snel zekerheid
  • Veiligheid voor uw werknemers

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 071 364 1703.
Heeft u liever per mail contact? Dan zijn wij bereikbaar via sales@eurocross.nl.