Op verschillende manieren kunnen we opdrachtgevers helpen om waardevol te zijn voor hun klanten. Hier ziet u wat we kunnen betekenen. Wat ook kan: bekijk het filmpje over onze dienstverlening. Dan praten we u letterlijk even bij over wat we allemaal doen.

Onze dienstverlening

 • Medische en reishulpverlening

  “Er kan je altijd iets overkomen op vakantie of op reis in het buitenland. Je wordt ziek, je breekt een been of je verliest je pinpas. Op die momenten zijn wij er. We zijn er altijd. Als we om 04.00 ‘s nachts uit Thailand gebeld worden, nemen we gewoon op. ‘Hee, zijn jullie al wakker?’... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Travel Risk Solutions

  “In het buitenland heb je vaak te maken met andere gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Denk aan malaria, een staatsgreep, ontvoeringen, aanslagen, aardbevingen. Er kan van alles gebeuren. Het is goed om daarop te anticiperen voordat u medewerkers naar het buitenland stuurt. Met Travel Risk Solutions laten we niets aan het toeval over en bereiden we uw... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Pech- en ongevalshulpverlening

  “We staan allemaal wel eens met pech langs de kant van de weg. En het komt altijd slecht uit. Je bent op weg naar een bruiloft of naar een belangrijke afspraak met een klant en opeens houdt je auto ermee op. Daar sta je dan. Dat is gewoon balen. Het enige wat je dan wil... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Personenalarmering

  “Personenalarmering is een uitkomst voor mensen die wat ouder zijn, een beperking hebben of chronisch ziek zijn. Ze kunnen daardoor langer thuis blijven wonen. Thuis betekent veilig en vertrouwd, dichtbij familie en vrienden. Dat doet veel voor mensen. Zelfstandigheid vergroot je gevoel van eigenwaarde. Het motiveert ons om ons werk zo goed mogelijk te doen.... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Bereikbaarheidsdiensten

  “Pech laat zich niet regisseren. Er kan zomaar een boom op je huis vallen als het stormt. Dat hoeft lang niet altijd tussen 09.00 en 17.00 uur te gebeuren. En wat als je in het weekend een autoverzekering wilt afsluiten omdat je net een auto hebt gekocht? Soms heb je bedrijven ook buiten kantoortijd nodig.... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}