Informatie pech- en ongevalshulpverlening

 • Afslepen na een ongeval

  Als u betrokken bent bij een aanrijding, met of zonder wederpartij, dan kan de schade aan uw voertuig zo groot zijn dat u uw weg hiermee niet meer kunt vervolgen. Ook bij pech kan het zo zijn dat u niet meer verder kunt rijden. Eurocross kan u assisteren bij het inschakelen van de hulpdiensten. Het... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Diefstal van uw voertuig in het buitenland

  Als uw voertuig tijdens uw verblijf in het buitenland wordt gestolen, kan Eurocross u helpen bij de vervolgstappen. Te ondernemen acties Wanneer uw voertuig is gestolen zijn er een aantal stappen die u moet nemen. Ten eerste is het belangrijk dat u ter plaatse aangifte van de vermissing doet. Vervolgens neemt u het politierapport mee... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Vervangend vervoer

  Soms kunt u door uitval van uw auto tijdens de vakantie niet meer verder reizen. Indien u volgens de voorwaarden van uw verzekering of uw lease- of huurcontract dekking heeft voor vervangend vervoer, dan kunnen wij voor u een vervangende auto regelen. Houdt u hierbij rekening met de volgende zaken: Diagnose stellen Voordat wij een... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • VoertuigenrepatriĆ«ring

  Soms kan uw auto niet ter plekke worden gerepareerd. Wanneer dit uit de diagnose blijkt dan bestaat de mogelijkheid om uw voertuig op transport naar Nederland te zetten. Ondertussen kunt u uw reis vervolgen met vervangend vervoer. Eurocross helpt u bij beide zaken en geeft advies over bijkomende zaken. Dit doen wij op basis van... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}