Digitaal Dossier
Het Digitaal Dossier is onze online klantomgeving voor klanten die gebruik maken van onze medische hulpverlening. In het Digitaal Dossier kunt  u berichten ontvangen van Eurocross, inzien welke acties Eurocross al heeft uitgevoerd en welke nog ingepland zijn en informatie lezen over verschillende onderwerpen die aan de orde kunnen zijn wanneer iemand medische zorg ontvangt in het buitenland.

Wanneer u al een account heeft kunt u inloggen via de onderstaande button. Heeft u een medisch hulpverleningsdossier bij ons en wilt u een account aanmaken? Neem dan telefonisch contact met ons op om toegang aan te vragen.

Inloggen Digitaal Dossier


Inloggen voor bedrijven

Mijn Eurocross
‘Mijn Eurocross’ is onze digitale portal waarmee u snel en gemakkelijk inzicht krijgt in uw klantdossiers en de hulpverlening die wij uw klanten bieden.

LOG IN MIJN EUROCROSS

Klanttevredenheid
Wij monitoren continu de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit doen we onder andere via ons klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau BusinessMonitor. Benieuwd hoe uw klanten onze dienstverlening ervaren? Klik op onderstaande button.

LOG IN KLANTTEVREDENHEID VOOR BEDRIJVEN