“In het buitenland heb je vaak te maken met andere gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Denk aan malaria, een staatsgreep, ontvoeringen, aanslagen, aardbevingen. Er kan van alles gebeuren. Het is goed om daarop te anticiperen voordat u medewerkers naar het buitenland stuurt.

Met Travel Risk Solutions laten we niets aan het toeval over en bereiden we uw mensen goed voor op hun verblijf in het buitenland. Als er dan problemen zijn of er dreigt gevaar, weten ze wat ze moeten doen. Natuurlijk kunnen ze ook dag en nacht bij ons terecht voor hulp of advies.

Soms heb je gewoon pech. Dan ben je op de verkeerde plek op het verkeerde moment en heb je hulp nodig. Ter plekke, of als je terug in Nederland bent na een traumatische ervaring. Dan zorgen we ervoor dat uw medewerker bij een van onze professionele hulpverleners terechtkan en goed begeleid wordt.”

Wat we doen

We bereiden uw medewerkers goed voor op hun reis naar het buitenland. We doen een medische check en organiseren een training bij een van onze partners, waarbij we noodsituaties in kaart brengen en laten zien hoe je daarmee om moet gaan. Eenmaal in het buitenland bieden we uw medewerkers steun en geven we advies als er problemen zijn. Verslechtert de situatie dan gaan we over tot evacuatie, waarbij we alles regelen. Terug in Nederland bieden we via onze partners professionele zorg als dat nodig is. Wij verlenen deze dienst aan bedrijven of organisaties met werknemers werkzaam in of veelvuldig reizend naar (risicovolle gebieden) het buitenland.

Onze meerwaarde voor u en uw medewerkers

 

  • 24/7 Emergency Contact Center
  • Uitgebreide security services
  • Uitgebreide medische services
  • Medisch Team gespecialiseerd in het beoordelen van medische situaties op afstand
  • Begeleiding en hulp voor, tijdens en na het verblijf in het buitenland
  • Maatwerkondersteuning bij de uitvoering van uw Duty of Care beleid