“Pech laat zich niet regisseren. Er kan zomaar een boom op je huis vallen als het stormt. Dat hoeft lang niet altijd tussen 09.00 en 17.00 uur te gebeuren. En wat als je in het weekend een autoverzekering wilt afsluiten omdat je net een auto hebt gekocht? Soms heb je bedrijven ook buiten kantoortijd nodig.

Daarom bieden wij, in combinatie met minimaal één van onze andere diensten, bereikbaarheidsdiensten aan. We spreken met u af wanneer u bereikbaar wilt zijn voor uw klanten. Gezien de aard van ons werk kan dat 24 uur per dag, zeven dag per week. Dat kan dus ook voor het verkopen van een product of dienst zijn. Opdrachtgevers voor wie we onder andere werken zijn verzekeraars, schadeherstellers, autoverhuurders, leasemaatschappijen.

Het voordeel voor u is dat we uw klanten altijd kunnen helpen. Soms is dat noodzakelijk en soms gewoon ronduit handig. We helpen ze direct of maken een terugbelafspraak. Waarvoor uw klant ook belt, we laten altijd een onuitwisbare, positieve indruk achter.”

Wat we doen

We zorgen dat we altijd bereikbaar zijn voor uw klanten. En dat we uw klanten op elk moment van de dag, dus ook buiten kantooruren, verder kunnen helpen. We beantwoorden direct vragen of maken een terugbelafspraak. Helaas kunnen wij deze dienst niet losstaand aanbieden.

Onze meerwaarde voor u en uw klanten

    • Bereikbaarheid overeenkomstig uw wensen
    • Veel ervaring op het gebied van bereikbaarheidsdiensten
    • Gezien onze dienstverlening zijn we sowieso 24 uur per dag bereikbaar
    • Uw klanten kunnen altijd contact met u maken
    • Groot inlevingsvermogen van medewerkers (hulpverleners)