Op verschillende manieren helpen wij verzekeraars en zorgorganisaties zorg op afstand mogelijk te maken. Op dit moment bestaat onze zorg op afstand dienstverlening uit: personenalarmering, medicatiemonitoring op afstand en dubbele medicatiecontrole op afstand. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor eenieder die thuis zorg nodig heeft. Zo maken wij langer zelfstandig thuis blijven wonen mogelijk.

 

Zorg op afstand

 • Medicatiemonitoring op afstand (slimme medicijndispenser)

  Steeds meer cliënten van zorginstellingen beschikken thuis over een slimme medicijndispenser om foutief medicijngebruik te voorkomen. Een slimme medicijndispenser helpt de cliënt herinneren om medicijnen te nemen. Daarnaast geeft de dispenser direct de juiste medicijnen uit. Eurocross Medisch Service Center kan u helpen in het geval dat de cliënt de medicijnen niet of te laat... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Personenalarmering

  “Personenalarmering is een uitkomst voor mensen die wat ouder zijn, een beperking hebben of chronisch ziek zijn. Ze kunnen daardoor langer thuis blijven wonen. Thuis betekent veilig en vertrouwd, dichtbij familie en vrienden. Dat doet veel voor mensen. Zelfstandigheid vergroot je gevoel van eigenwaarde. Het motiveert ons om ons werk zo goed mogelijk te doen.... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Dubbele medicatiecontrole op afstand

  Als uw zorgmedewerker medicatie toedient, is het van levensbelang dat dit op een veilige manier gebeurt. Voor specifieke risicovolle medicatie is het zelfs verplicht dat een tweede zorgmedewerker deze medicatie controleert voordat het aan de patiënt wordt gegeven. Eurocross Medisch Service Center helpt u graag bij deze controle. Wat doen we Wij zorgen voor een... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}