“We staan allemaal wel eens met pech langs de kant van de weg. En het komt altijd slecht uit. Je bent op weg naar een bruiloft of naar een belangrijke afspraak met een klant en opeens houdt je auto ermee op. Daar sta je dan. Dat is gewoon balen. Het enige wat je dan wil is zo snel mogelijk je reis voortzetten.

Daar helpen wij bij. In Nederland én het buitenland, wat vaak net nog even vervelender is. Je bent ver weg van huis in een land waarvan je de taal vaak niet eens spreekt. Dat maakt het extra stressvol. Dan is het fijn om te weten dat we maar een telefoontje ver weg zijn en we alles voor uw klanten regelen als ze ons bellen.

“We vragen altijd eerst of iedereen in orde is en op een veilige plek staat. Dan kijken we hoe we het beste kunnen helpen. We zijn vindingrijk en komen altijd met een oplossing. Waar ik trots op ben is dat al onze hulpverleners een training bij een garage hebben gevolgd en over technische kennis van voertuigen beschikken. Dat komt nog wel eens van pas.”

Meer informatie over afslepen na een ongeval, diefstal van uw voertuig, vervangend vervoer of voertuigenrepatriëring? Klik dan hier.

Wat we doen

We zorgen ervoor dat uw klanten hun reis bij pech of een ongeval zo snel mogelijk voort kunnen zetten. In Nederland, Europa en de groene-kaartlanden. We schakelen bergers in en zorgen voor vervangend vervoer. Als dat nodig is regelen we een hotel. In Nederland zorgen we dat er binnen 25 minuten een berger bij pech of een ongeval aanwezig is (voor andere landen is dat moeilijker aan te geven). In het buitenland kunnen we ook medische hulpverlening aanbieden. We fungeren als tolk als uw klanten iets overkomt en ze de taal niet spreken. Wij verlenen pech- en ongevalshulp aan klanten van verzekeraars, lease- en verhuurmaatschappijen.

Digitaal melden

Klanten van een groeiend aantal opdrachtgevers kunnen pech of een ongeval binnen Nederland nu ook digitaal kunnen melden. Na melding houden we de klant op de hoogte van de genomen stappen. Zo zorgen we voor meer zekerheid in een onzekere situatie.

We verlenen ook hulp bij pech of een ongeval met de fiets of e-bike. Meer informatie? Klik dan hier.

Onze meerwaarde voor u en uw klanten

  • 24/7 bereikbaar
  • Digitaal melden mogelijk voor klanten van een groeiend aantal opdrachtgevers
  • Elke hulpverlener heeft technische kennis van voertuigen
  • Internationaal netwerk van bergingsbedrijven, transporteurs, autoverhuurders
  • Verschillende depots met auto’s in Europa (ook auto’s met trekhaak)
  • In Nederland binnen 25 minuten een berger aanwezig bij pech of een ongeval
  • Real time meekijken met lopende dossiers
  • Prijsvoordeel door samenwerking met collega-alarmcentrales binnen Astrum Assistance Alliance