Op vakantie in Europa?

Op vakantie in Europa?

Niet alleen in Nederland versoepelen de coronamaatregelen, ook in het buitenland. Het reisadvies naar sommige landen staat zelfs alweer op geel. Dit reisadvies houdt in dat reizen kan, maar je waakzaam moet zijn voor de actuele situatie. Het advies kan namelijk plots weer veranderen. Voor 9 populaire vakantielanden hebben wij hieronder de belangrijkste punten die je moet weten op een rijtje gezet. Wil je weten hoe het in een ander land zit of wil je nog meer informatie? Kijk dan op  www.nederlandwereldwijd.nl.

Voorbereid op reis in coronatijd

 • Op vakantie naar België

  Blijf je dit jaar iets dichter bij huis en ga je op vakantie naar België? Of rijd je via België naar je vakantiebestemming? Zorg dan dat je op de hoogte bent van de coronamaatregelen ter plaatse en de reisadviezen die zijn afgegeven door het Ministerie van Buitenlandse zaken. Deze verschillen namelijk per land en soms... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Op vakantie naar Duitsland

  Ga je op vakantie naar Duitsland of rijd je via Duitsland naar je vakantiebestemming? Een goede voorbereiding is daarbij, zeker in deze tijd, onmisbaar! In de infographic hieronder vind je onze voorbereid-op-reis-tips, een globaal beeld van de coronamaatregelen in Duitsland en biedt de Eurocross Medische Taalhulp enkele vertalingen die handig kunnen zijn wanneer er sprake... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Op vakantie naar Frankrijk

  Frankrijk is onder Nederlandse vakantiegangers toch wel een van favoriete zomerbestemmingen. Ga jij vakantie vieren in Frankrijk of rijd je via Frankrijk naar je vakantiebestemming? Dan is een goede voorbereiding daarbij, zeker in deze tijd, van groot belang! In de infographic hieronder vind je onze voorbereid-op-reis-tips, een globaal beeld van de coronamaatregelen in Frankrijk en... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Op vakantie naar Griekenland

  Of het nu op het Griekse vaste land is of op de eilanden, een vakantie in Griekenland betekent puur genieten. Vertrek jij deze zomer richting Griekenland? Bereid je dan goed voor! Zeker in deze tijd is dat van groot belang. In de infographic hieronder vind je onze voorbereid-op-reis-tips en een globaal beeld van de coronamaatregelen... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Op vakantie naar Italië

  Yes! Het is weer mogelijk om op vakantie te gaan naar Italië! Ga jij deze zomer richting Italië? Bereid je dan voor je reis goed voor. In deze tijd is dat extra belangrijk. In de infographic hieronder vind je onze voorbereid-op-reis-tips, een globaal beeld van de coronamaatregelen in Italië en biedt de Eurocross Medische Taalhulp... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Op vakantie naar Oostenrijk

  Oostenrijk, een prachtig en zowel in de zomer als de winter populair vakantieland. Ben jij van plan om jouw vakantie in Oostenrijk te vieren of rij je via Oostenrijk naar je vakantiebestemming? Een goede voorbereiding is daarbij, zeker in deze tijd, onmisbaar. In de infographic hieronder vind je onze voorbereid-op-reis-tips, een globaal beeld van de... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Op vakantie naar Portugal

  Wil jij deze zomer naar Portugal vertrekken? Een goede voorbereiding op je reis is, zeker in deze tijd, van groot belang. Voor het vasteland van Portugal geldt een oranje reisadvies. In de infographic hieronder vind je onze voorbereid-op-reis-tips, een globaal beeld van de coronamaatregelen in Portugal en biedt de Eurocross Medische Taalhulp enkele vertalingen die... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Op vakantie naar Spanje

  Tapas, stranden, cultuur en veel zon. In Spanje vind je het allemaal. Vertrek jij deze zomer richting Spanje? Zeker in deze tijd is een goede voorbereiding daarbij onmisbaar. In de infographic hieronder vind je onze voorbereid-op-reis-tips, een globaal beeld van de coronamaatregelen in Spanje en biedt de Eurocross Medische Taalhulp enkele vertalingen die handig kunnen... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Op vakantie naar Zwitserland

  Ga jij deze zomer op vakantie naar Zwitserland of rijd je via Zwitserland naar je vakantiebestemming? Zorg dan dat je op de hoogte bent van de coronamaatregelen ter plaatse en de reisadviezen die zijn afgegeven door het Ministerie van Buitenlandse zaken. Een goede voorbereiding op je vakantie is onmisbaar! In de infographic hieronder vind je... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}