Soms kunt u door uitval van uw auto tijdens de vakantie niet meer verder reizen. Indien u volgens de voorwaarden van uw verzekering of uw lease- of huurcontract dekking heeft voor vervangend vervoer, dan kunnen wij voor u een vervangende auto regelen.

Houdt u hierbij rekening met de volgende zaken:

 • Diagnose stellen
  Voordat wij een vervangende auto kunnen gaan regelen hebben wij eerst een diagnose van de garage nodig. Houdt er rekening mee dat de diagnose kan niet altijd direct na het afslepen worden gesteld vanwege drukte bij de garage.
 • U heeft een creditcard nodig
  Bij het verhuurbedrijf waarbij wij een auto voor u huren heeft u een creditcard nodig voor de borgstelling. De creditcard moet dezelfde tenaamstelling hebben als het rijbewijs. Daarnaast is het in veel landen een vereiste dat u 21 jaar of ouder moet zijn om een auto te mogen huren. Soms ligt deze grens zelfs op 25 jaar.
 • Auto met trekhaak nodig?
  Internationale verhuurbedrijven verhuren over het algemeen geen auto’s met een trekhaak. Indien u een auto met trekhaak nodig heeft, houdt u er dan rekening mee dat u verder moet reizen om een vervangende auto op te halen en dat het langer duurt voordat een huurauto is gevonden.
 • Controleer uw huurauto vooraf op schade
  Wij raden u aan eventuele schade die vooraf aan de huurauto zichtbaar is, aan te laten tekenen op het huurcontract.