De zomervakantie komt steeds dichterbij en een vakantie naar het buitenland lonkt. Zeker nu het reisadvies voor nog zeven Europese landen vandaag veranderd is van oranje naar geel. Reizigers naar ‘gele’ landen hoeven bij terugkomst in Nederland geen negatieve PCR-test meer te laten zien en ze hoeven niet in quarantaine. Toch mogen landen zelf nog inreisbeperkingen stellen voor mensen uit het buitenland. Daarom adviseren wij reizigers om zowel voorafgaand aan, als tijdens de reis op de hoogte te blijven van de coronamaatregelen ter plaatse.

Om jullie op de hoogte te houden van de actuele coronamaatregelen in 9 populaire vakantielanden hebben wij de belangrijkste punten die je moet weten op een rijtje gezet. Op deze pagina vind je in één oogopslag de coronamatregelen van deze vakantielanden in Europa, zodat jij goed voorbereid op reis gaat in coronatijd.

Staat jouw vakantiebestemming er niet tussen of wil je toch meer weten? Raadpleeg dan www.nederlandwereldwijd.nl voor actuele informatie rondom het coronavirus.