“Personenalarmering is een uitkomst voor mensen die wat ouder zijn, een beperking hebben of chronisch ziek zijn. Ze kunnen daardoor langer thuis blijven wonen. Thuis betekent veilig en vertrouwd, dichtbij familie en vrienden. Dat doet veel voor mensen. Zelfstandigheid vergroot je gevoel van eigenwaarde.

Het motiveert ons om ons werk zo goed mogelijk te doen. Al gaat dat eigenlijk vanzelf. Wij geven om mensen. Mensen helpen ligt in onze natuur. Daar voelen we ons goed bij. Als er een loos alarm binnenkomt proberen we altijd een praatje te maken als dat kan. Mensen hebben vaak even aandacht nodig.

Goed luisteren en de juiste vragen stellen zijn van levensbelang om een situatie goed te beoordelen en snel passende hulp in te schakelen. Onze hulpverleners worden daar uitgebreid op getraind. Dat doen we via onze eigen Eurocross Academy.”

Wat we doen

Onze hulpverleners van Eurocross Medisch Service Center zorgen ervoor dat uw klanten langer zelfstandig thuis kunnen wonen doordat we er 24 uur per dag voor ze zijn. Via een pols- of halszender kunnen ze ons op elk moment van de dag bereiken. Met één druk op de knop hebben ze direct contact met onze hulpverleners, die een luisterend oor bieden, de situatie inschatten en snel de juiste actie ondernemen. We werken met geavanceerde alarmapparatuur en kijken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen.

Onze meerwaarde voor u en uw klanten

  • 24/7 bereikbaar
  • Betrokken en goed getrainde hulpverleners
  • Ontzettend veel ervaring met personenalarmering
  • We kunnen ons altijd aanpassen aan de alarmeringsapparatuur van onze opdrachtgevers
  • Continue investering in de kennis van onze mensen via Eurocross Academy
  • Uitvoerig en persoonlijk advies in het voortraject

Eurocross draagt het Kwaliteitskeurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten.

Wilt u voor uzelf of uw naaste personenalarmering aanvragen of meer informatie over personenalarmering?

Klik dan hier