We zoeken zomerhulpverleners!
De beste hulp bieden op het moment dat het er écht toe doet, overal ter wereld. Bij Eurocross staan we 24 uur per dag klaar om mensen te helpen.
Ben jij op zoek naar een baan met inhoud met een goed salaris en wil je deel uitmaken van een hecht team? Ben je klaar om de professionele hulpverlener in jezelf te ontdekken en ben je stressbestendig? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Eurocross Assistance is een wereldwijd opererende alarmcentrale. Ons hoger doel is: “Wij zorgen voor zekerheid in onzekere situaties. Altijd en overal.”

Wij helpen met betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Dat betekent dat werknemers van Eurocross met hart en ziel hun werk doen. Hulpverlenen vraagt om vakmanschap. Iedere hulpverlener wordt uitgedaagd zijn/haar talenten optimaal te benutten om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Belangrijk hierbij is de persoonlijke verbinding maken. Deze combinatie noemen wij ook wel “Vakmanschap met hart en ziel”.

Wat kan Eurocross jou bieden:
Als hulpverlener op de alarmcentrale ben jij het eerste aanspreekpunt voor een klant die problemen in het buitenland ervaart. In de zomerperiode ervaren we grote drukte op de alarmcentrale en daarom zijn wij op zoek naar collega’s voor de internationale hulpverlening.

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kun je rekenen op:

 • Een betaalde opleiding met intensieve begeleiding op de vloer
 • Een brutosalaris van €16,60 per uur
 • Een rooster met diensten van maandag t/m zondag van 7.00u tot 23.00u
 • Een onregelmatigheidstoeslag tot maximaal 65% boven op het uurloon, wat neer kan komen op een bruto uurloon van: €27,39 bij weekenddiensten.
 • Een inspirerende werksfeer met leuke incentives en borrels
 • Een onvergetelijke zomer!

De ervaringen van een zomer werken bij Eurocross zijn ontzettend positief.

Marita:” “Vanwege de combinatie van leuk werk in een bruisende en dynamische omgeving en gezellige mensen inclusief wekelijkse borrels zou ik zeggen zeker doen!”

Hilal; “Het is supergaaf om te werken bij Eurocross, je krijgt de kans om mensen te helpen wanneer ze het meest kwetsbaar zijn en kunt verschil maken in hun leven. Het geeft een gevoel van voldoening en betekenis. Bovendien is het zeer uitdagend, want je weet nooit wat voor situaties je te wachten staan. Het is gewoon een geweldige ervaring!’’

Wie zoeken wij:
We zoeken collega’s voor de periode mei/juni t/m eind augustus, met mogelijk verlenging tot oktober en kans om door te stromen als hulpverlener binnen Eurocross. Je kunt ingezet worden voor medische- en reishulpverlening of voor internationale pech- en ongevalshulpverlening. Klanten bellen over problemen die soms klein, maar soms ook heel impactvol en groot zijn. In deze functie is jouw belangrijkste taak om de klant op te vangen en de emotie van de klant de ruimte te geven zonder dat dit ten koste gaat van een duidelijke informatieverstrekking die nodig is om de juiste hulpverlening te kunnen bieden.

Wanneer je als medewerker internationale hulpverlening aan de slag gaat, kun je denken aan de volgende taken:

 • Een dossier aanmaken met de klant (zowel telefonisch/via e-mail)
 • Het goed in kaart brengen van de situatie en/of hulpvraag van de klant
 • Het correct informeren van de klant over dekking vanuit de verzekering
 • Bespreken van de vervolgstappen/mogelijkheden in de hulpverlening met de klant

Als verzekeringsalarmcentrale kunnen wij dag en nacht gebeld worden vanuit het buitenland met vragen zoals deze:

 • ‘’Ik ben net gevallen in Thailand en ik moet echt naar een dokter, waar kan ik heen en wat is de dekking?”
 • ‘’Ik ga mijn terugreis naar huis missen omdat ik koorts heb en niet mag vliegen, wat nu?’’
 • “Onze auto is total loss, hoe komen we nu weer terug in Nederland?”
 • “Ik sta met een lekke band in een Italiaans dorpje, kunnen jullie mij helpen?”

Wij assisteren wereldwijd met betrokkenheid en persoonlijke aandacht, wij gaan voor vakmanschap met hart en ziel.

Eerlijk = eerlijk!
Het is hard werken in onregelmatige diensten in een periode waar Nederland op vakantie gaat. Onze klanten hebben immers 24/7 hulp nodig. Ondanks de drukte proberen we ook rekening te houden met jouw voorkeuren!

In overleg met Eurocross zijn er de volgende mogelijkheden bespreekbaar:

 • 1 week vakantie buiten de drukste weken (week 30 t/m 33)
 • 1 vaste dag vrij is mogelijk bij uitzondering en in overleg met Eurocross Assistance
 • Opties in min/max uren; 24-32 uur; 24-40 uur

Word jij enthousiast van deze vacature en heb je wat nodig is om als medewerker internationale hulpverlening aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu en help ons om mensen te helpen wanneer het er écht toe doet! Kijk voor meer informatie op Randstad.nl, YoungCapital.nl, Unique.nl of Jobboost.nl.